Soorten teksten

Tekstblick redigeert en corrigeert alle soorten teksten, groot of klein.

Boeken

Heb je een boek geschreven en wil je dat in eigen beheer uitgeven? Dan heb je echt een betrouwbare redacteur nodig. Want het is toch jammer als je mooi uitgevoerde boekwerk barst van de fouten? Tekstblick heeft veel ervaring in het verbeteren van typoscripten/manuscripten.
Wij werken samen met de uitgeverijen Pumbo en Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Scripties

Op de inhoud van scripties heeft men vaak niet zo veel aan te merken, want jij bent de specialist! Daarom zal de beoordelaar van scripties zich vaak vooral op je taalgebruik richten. Zorg er daarom voor dat dat in orde is. Kun je dat niet zelf en maak je vaak stijl-, spel- en interpunctiefouten, laat je werkstuk dan door een ervaren tekstcorrector verbeteren.
Wil je je scriptie ook op inhoud en structuur laten controleren: www.scriptium.nl

Websiteteksten

Te veel mensen denken dat de bezoeker van een site niet op het niveau van de taal let. Niets is minder waar. Bijna iedere website belooft toch een geweldig product of een sublieme dienst? Dan moet je ervoor zorgen dat zaken als taalgebruik ook in orde zijn.

Brieven

Ook in dit digitale tijdperk worden nog veel brieven geschreven. Waarom zou je het dan riskeren dat jouw brief door gebrekkige taal niet serieus wordt genomen? Laat hem door Tekstblick bekijken en verbeteren. De kosten zullen zeker beperkt blijven.


Clusteruitgeverij Schrijverspunt

drs.L.F.Blickman

Adres:
De Savornin Lohmanplantsoen 17
2253 VM Voorschoten

Telefoon: 071-5720201
Mob.tel.: 06-40481735
E-mail:

KvK-nummer: 27334288