Taalcontract

Uw bedrijf heeft een site en u wilt daarop een foutloze tekst. Tekstblick redigeert en corrigeert de door u geschreven tekst en klaar is Kees.

Helaas, u wilt kort daarop iets gewijzigd of toegevoegd hebben en richt zich weer tot (hopelijk) mijn correctiebureau. Gevolg: u maakt weer kosten. Die kunt u voorkomen door een taalcontract af te sluiten.

Wat houdt taalcontract in?

Tekstblick zorgt dat uw site taalkundig correct is en verplicht zich vervolgens een jaar lang alle door u aangeleverde teksten te verbeteren. En dit voor een van tevoren afgesproken tarief. Een soort onderhoudscontract dus.

Wat kost het?

Voor eenvoudige* sites met niet al te veel tekst is het tarief 50 euro per jaar. Voor sites met meer tekst variëren de tarieven van 100 tot 200 euro, afhankelijk van de hoeveelheid woorden (alle bedragen zijn excl. btw).

Hoe werkt het?

De contractperiode gaat in op de eerste van de maand die volgt op het moment dat Tekstblick uw sitetekst de eerste keer opschoont. Nadat uw oorspronkelijke tekst foutloos is gemaakt, ontvangt u een factuur. Vervolgens bent u een jaar lang verzekerd van een taalfoutloze site, zonder verdere kosten.

*maximaal 500 woorden


drs.L.F.Blickman

Adres:
De Savornin Lohmanplantsoen 17
2253 VM Voorschoten

Telefoon: 071-5720201
Mob.tel.: 06-40481735
E-mail:

KvK-nummer: 27334288