Tarieven

Verschil met andere bureaus

Veel bureaus hebben voor redactie-, correctie- en tekstschrijfwerk verschillende tarieven. Tekstblick heeft ervoor gekozen dat niet te doen. Waarom niet?

Eén tarief: € 40 per uur, geen btw

Heel simpel: de ene tekst is de andere niet. Bij gebrekkige teksten vergt de redactie van vijf pagina's misschien al een uur, terwijl er bij een goedgeschreven tekst wel vijftien bladzijden per uur kunnen worden geredigeerd. Bij een laatste correctie is het zelfs mogelijk op uurbasis veel meer pagina's te doen.

Daarom hanteert Tekstblick voor alle werkzaamheden het uniforme tarief van € 40 per uur. Daar komt geen btw bij, want daarvan is Tekstblick op grond van de nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR) vrijgesteld. Er wordt dus uitsluitend gelet op de hoeveelheid tijd die aan een opdracht is gespendeerd, of het nu om tekstschrijven, redigeren of corrigeren gaat.

Altijd eerst offerte

Hoe weet u wat een opdracht aan Tekstblick u kost? U stuurt een representatief deel van uw tekst op, waarna wij in een offerte een maximumbedrag vaststellen. U bent dus nooit meer kwijt!

Een voorbeeld. Uw tekst bevat 60 pagina's. Tekstblick verwacht deze in zes uur te kunnen bewerken en verbeteren. Kosten: 240 euro. Helaas blijkt het om minstens tien uur redactiewerk te gaan. Het risico is dan voor Tekstblick en u betaalt gewoon het afgesproken bedrag.

Taalcontract

Tekstblick biedt ook een taalcontract, een soort onderhoudscontract tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Tarieven voor uitgeverijen

Indien uitgeverijen eigen tarieven voor correctie- en redactiewerk hanteren, is dit natuurlijk bespreekbaar.


drs.L.F.Blickman

Adres:
De Savornin Lohmanplantsoen 17
2253 VM Voorschoten

Telefoon: 071-5720201
Mob.tel.: 06-40481735
E-mail:

KvK-nummer: 27334288